Intertraffic beurs website

Van 16 tot 19 april was STAN aanwezig op de Intertraffic beurs, een toonaangevend evenement op het gebied van verkeerstechnologie en mobiliteit. We hebben hier een onvergetelijke ervaring gehad en hebben onze bezoekers kunnen laten kennismaken met STAN en enkele van onze innovaties.

 

Een van de hoogtepunten van onze stand was de rijsimulator, waar bezoekers de kans kregen om virtueel plaats te nemen achter het stuur en verschillende verkeerssituaties te ervaren. De situatie die gebruikt werd was de A27 in de buurt van de Hagesteinse brug. Het was geweldig om te zien hoe mensen enthousiast werden over de mogelijkheden van deze technologie en hoe het hen bewust maakte van het belang van veilig rijgedrag.

 

Een primeur voor ons was de introductie van de VR escape safety room. Voor het eerst konden bezoekers deelnemen aan een interactieve ervaring waarin ze hun vaardigheden op het gebied van veiligheid en voorbereiding konden testen in een virtuele omgeving. Het was een educatieve ervaring die veel interesse trok en waardevolle inzichten bood in het belang van veiligheid.

 

We zijn ontzettend trots op de positieve reacties die we hebben ontvangen en willen iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht en deelgenomen aan onze activiteiten. Het was een fantastische ervaring om te kunnen bijdragen aan dit belangrijke evenement en we kijken ernaar uit om volgend jaar weer van de partij te zijn!

Lees ook...